Remember Me
Join
signbit
bit
nav_l nav_r
GTA SA Indonesian
Bahasa Indonesia..
Information Files
Author: Sidoarjo_Modder
Website:
Works with: GTA San Andreas 
Release/Version: BETA
Status: Work In Progress
Started on: 07 Jul 2010
Last Updated: 03 Feb 2011
Views: 54666
Type: Created from scratch
Rating: 4.57895 (19 votes)
Please log in to rate this mod
Description
Update: since my PC has been formatted a month ago, maybe i discontinued to resuming this mod..

BETA Version
BETA Version, only 20% translated... I will translate more soon ...
Update V1
V1 has ready , indonesian subtitle for some missions on beginning and at countryside . And some fixes at gameplay texts . But , i will not upload . because some peoples are steal this mod without my permission ! here and here . And i sure there might other people has uploaded on other site like that . I will not release V1 until those f*cking stealer stop steal my mods !
Comments
Pratama124 commented a month ago:
Waiting Versi Final Nya Gan :cookie: :r*:
JeFandd152 commented 8 months ago:
ada yang udah bisa bikin mod cleo atau bikin mod 3d? :dozing:
commented 8 months ago:
MOD Bahasa Indonesia terbaru, udah 93% ditambah fitur lain seperti HUD, Loadscreen, Fonts, Background, dll download di : http://gta-bahasa-indonesia.blogspot.com/ ini mod baru, jadi tolong sebarkan
commented 8 months ago:
Gan ini ada yg udah 93 % silahkan download (NEW RELEASE NIH) http://www.gtainside.com/en/download.php?do=comments&cat=124&start=0&id=55761&orderBy=
commented 9 months ago:
buat 2 protogonits presiden ke7 sama wakilnya. :D
commented 9 months ago:
@febri321 yuk kita buat grup. saya bagian daerah saya aja yah! maklum masih kecil :D
fannka_027 commented over a year ago:
woy ijin sedot ya abis itu gue re-translate lagi
febri321 commented over a year ago:
@erxul_fachri tapi boleh juga tuh klo mau buat group gta sa mod pulau jawa, ya... sy setuju :) :) http://blognyafsoftware.wordpress.com/
febri321 commented over a year ago:
@erxul_fachri kan pulau jawa luas sekitar berkali kali luasnya dr gta sa :blink: :blink: ya jelas susah :D :D http://blognyafsoftware.wordpress.com/
erxul_fachri commented over a year ago:
 QUOTE (indo_14 @ 05:18, 02 Jul 2012)
 QUOTE (extruck @ 09:49, 13 Jun 2012)
KALO BISA BUAT GTA JAKARTA YA BIAR BISA MAIN GTA DI JAKARTA :cool: :r*: :rah: :evilgrin: :nervous:
bikin map-nya susah, harus punya group dlu, baru bikin map-nya (rata-rata jakarta itu harus HD texture-nya, jd susah buangetzz)
kita bikin group aja yok! bikin gta pulo jawa!!
View All Comments | Add Comment
0 users viewing this mod (0 guests)
bit
brick bit ?E?E bit bit
bit bit   bit bit