Remember Me
Join
signbit
bit
nav_l nav_r
Discussion

gta111
Posted on 19 Jan 2010, 10:54pm


Joined: 19 Aug 2008
Group: Modders

drooldrool ddddaaaammmmmnnnn awesome out of this world awesome

simpsondude
Posted on 20 Jan 2010, 5:24pm


Joined: 17 Dec 2009
Group: Modders

Thanks.

gta111
Posted on 20 Jan 2010, 8:27pm


Joined: 19 Aug 2008
Group: Modders

can add some more pic of the outside of the train please im a big no huge train fan. and i would be so greatful if you did thanks.

simpsondude
Posted on 21 Jan 2010, 11:09pm


Joined: 17 Dec 2009
Group: Modders

Its not a new model I have created. The train exterior is just the same as the ingame one, without spraypaint. I hope to add textures to the train exterior in time.

gta111
Posted on 27 Jan 2010, 10:03pm


Joined: 19 Aug 2008
Group: Modders

maybe making the subway cars look brand new like from 2010 :colgate:

simpsondude
Posted on 28 Jan 2010, 5:00pm


Joined: 17 Dec 2009
Group: Modders

I have no experience of modelling and wouldnt have a clue where to start. Sorry. Maybe someone else could make newer train models.

marea123
Posted on 22 Mar 2010, 5:22pm


Joined: 28 Jun 2009
Group: Members

Does the work with Patch 1.0.0.4?

simpsondude
Posted on 22 Mar 2010, 6:18pm


Joined: 17 Dec 2009
Group: Modders

Unfortunately the actual place and station names do not work with patch 1.0.0.4, but I will try my best to find out how to solve this. All textures will work perfectly fine though

dj jazzy death
Posted on 09 Apr 2010, 11:17pm
avatar

Joined: 13 Dec 2009
Group: Modders

Just a question, not trying to be offensive but how come you are putting 14th St. Station when it is actually closer to Columbus circle, or 59th St.? 14St. is more of the dividing line between Midtown and Lower Manhattan and ur putting it at Central Park. I'm not being mean but i think you should reconsider what names you put where. Thanks.

simpsondude
Posted on 10 Apr 2010, 1:09pm


Joined: 17 Dec 2009
Group: Modders

The city in GTA does not have anywhere near the same amount of streets as New York. I simply have made it NYC style... not exact replica. Trains would be travelling from 42 St-Times Square to 59 St-Coloumus Circle only going up 4 streets. There is also no Coloumbus Circle equivelent in Libery City... therefore a coloumbus circle station would be pointless.

dj jazzy death
Posted on 10 Apr 2010, 7:09pm
avatar

Joined: 13 Dec 2009
Group: Modders

Ya i know that, I think the entire map has less roads than the entire island of manhattan, so i understand but still i mean you could make 14st Station into Columbus Circle, i mean it would make more sense even though there is no circle but still this is better than the old GTA 4 Version and i thank you for this mod.

indo_14
Posted on 24 Dec 2011, 4:18am
avatar

Joined: 27 Oct 2011
Group: Modders

can you make "armies of the night" peds (from the warriors) im :inlove: to rembrant

ModKing224
Posted on 15 Apr 2012, 3:32am


Joined: 08 Jan 2012
Group: Modders

Does this work with 1.0.7.? I really want 2 use it

bit
brick bit ?E?E bit bit
bit bit   bit bit