Remember Me
Join
signbit
bit
Discussion

chevs10zach
Posted on 21 Mar 2010, 3:24am


Joined: 09 Jan 2010
Group: Modders

 QUOTE (Eurolite @ 05:19, 07 Dec 2009)
For the people who are having directory problems, select the audio folder IN your san andreas directory. I also have a problem of my own, when I click on a bank to open it gives m this error: "Bankfile C:/Program Files/Rockstar Games/ GTA San Andreas/audioaudioCONFIGBankLkup.dat" could not be found." I checked to see and there really wasn't that .dat file. Where do I get it?
im getting that same error, but i have the DAT file... idk how to get saat working

Terorking
Posted on 09 Apr 2010, 4:10pm


Joined: 03 Oct 2009
Group: Members

Thanks :D With this tool I got counterstrike gun sounds :D! Use it! Where can I find Alci's IMG editor?

mcneal15
Posted on 18 Apr 2010, 10:16am


Joined: 07 Nov 2009
Group: Modders

OMG! :O :O :O I love this tools! :cookie: :cookie: :cookie: :cookie: :cookie:

Moderno.1
Posted on 05 May 2010, 10:24am


Joined: 26 Feb 2010
Group: Modders

Its great :cookie: :cookie: :cookie: :cookie: :cookie: :cookie: :cookie: :cookie: :cookie: :cookie: :cookie: :cookie: :cookie: :cookie: :cookie: :cookie: :cookie: :cookie:

Jayareee
Posted on 07 May 2010, 12:40am


Joined: 22 Apr 2010
Group: Members

This mod f*cked up my sound file (GENRL) can someone send me a download to original GENRL file? thats all i need please :dontgetit:

yohsukenakano
Posted on 16 May 2010, 9:21pm


Joined: 27 Jul 2008
Group: Modders

Im getting error that says Failed to remove old sound archieve(C:/Program Files/Rockstar Games/GTA San Andreas/audio/sfx/GENRL) can anyone help with this?

yohsukenakano
Posted on 16 May 2010, 9:28pm


Joined: 27 Jul 2008
Group: Modders

great it f*cked up my SA now great job alci for uploading broken tool

SanAndreas96
Posted on 27 May 2010, 10:39am


Joined: 16 Apr 2010
Group: Members

You guys should've backed up your Grand Theft Auto: San Andreas game before using this tool. But anyway, I'm only using this to install my Lightsaber sounds and my Lightsaber. :lol:

choc4j
Posted on 15 Jun 2010, 4:54am


Joined: 14 Jun 2010
Group: Members

There's a mod that recommended this for me to change the audio for some of the vehicles in the game. Now, this app's supposed to open an SFX file to show the sound banks that I'm supposed to replace or change. However, while it can read the SFX file (after routing the app to the proper directories), it cannot show the sound banks & keeps popping a "... cannot read bank01... " error message! SO HOW DO I MAKE THIS APP WORK BESIDES THE EXPORT FUNCTION? Because that seems to be the only thing that works.[b]

Juanse642
Posted on 20 Jun 2010, 4:53am


Joined: 10 Jun 2010
Group: Modders

I really liked it, but i voted 1* because I am rat :devil:

SkylineGTRFreak
Posted on 04 Jul 2010, 5:32pm
avatar

Joined: 28 Jun 2010
Group: Modders

wow, very nice, now your f*cking tool has f*cked up my gta. even after reinstall it doesnt work anymore... well done, i love you guys... :furious:

enistraut
Posted on 06 Jul 2010, 1:11pm


Joined: 17 Aug 2009
Group: Modders

how do i use this tool? it looks nice but i dont want to screw my gta so how do i use it? <img src=h34r:" />

enistraut
Posted on 06 Jul 2010, 6:00pm


Joined: 17 Aug 2009
Group: Modders

i tried it out but it gives an error message like this: sound bank bank_040 claims to have 327752274 sounds. And somtimes it says that it cant replace the old Genrl file. How can i make it work? :/

-=[F]elt[D]uck=-
Posted on 14 Jul 2010, 4:32pm
avatar

Joined: 09 Jul 2010
Group: Members

Alci's SAAT uses pdescobar's SAAT. You can use it with cmd. I got a video about editing sounds with pdescobar's SAAT. It's better than using Alci's SAAT application. You have to replace it one by one. If you are going to mod the sounds.. BACK IT UP! If you using Alci's SAAT application, Extract, DO NOT REPLACE IT YET! If you replace from Alci's SAAT application, it will effect the file, so BE CAREFUL! Here's the tutorial by TheSupahFly [youtube]Sj_xseLLIN8[/youtube] 9 minutes :D but really worth it

lordgorak
Posted on 15 Aug 2010, 3:44pm


Joined: 15 Aug 2010
Group: Members

DO NOT DOWNLOAD! Brilliant, now I can't play San Andreas any more and reinstalling it doesn't help, even though I deleted all traces of GTA from my computer.

DJRedSky
Posted on 21 Aug 2010, 9:21pm


Joined: 15 Feb 2010
Group: Members

For those who have problems with this tool, go screw yourselfs! this tool is awesome! And if it doesn't work for you, it's because you are a noob, and can't work with anything, seriously this is so easy, I just don't understand.. :/

HolyShiz
Posted on 27 Aug 2010, 7:04am


Joined: 14 Aug 2008
Group: Members

 QUOTE (DJRedSky @ 21:21, 21 Aug 2010)
For those who have problems with this tool, go screw yourselfs! this tool is awesome! And if it doesn't work for you, it's because you are a noob, and can't work with anything, seriously this is so easy, I just don't understand.. :/
If you don't understand why others don't understand how to get this to work, you are a noob (lol jk but if you understand it you could at least try to help instead of criticize ). Also, before anyone does anything stupid (like for the best example edit their audio files for gtasa) you should BACKUP your files. :dontgetit:  QUOTE (lordgorak @ 15:44, 15 Aug 2010)
DO NOT DOWNLOAD! Brilliant, now I can't play San Andreas any more and reinstalling it doesn't help, even though I deleted all traces of GTA from my computer.
Um... after you uninstalled it, did you use a registry cleaner (like ccleaner) or something to make sure you lost all traces, including SAAT? Also, nice tool here, really helps when I want to get rid of the awful default sounds :rah:

phonicstudios
Posted on 02 Sep 2010, 7:31pm


Joined: 05 Jun 2009
Group: Modders

crap, can someone help me? i had gta sa on my laptop with sound mods using this tool everything fine.. now i got my new pc (windows xp professional 2002 SP 3) and when i select the gta sa directory it gives this kind of ėrror beep and nothing happening.. in my task manager at processes i see the process but all the time long 0% and nothing happens

Rafynp
Posted on 05 Sep 2010, 12:56am


Joined: 08 Aug 2010
Group: Members

stupid crap F this and F you how do i use this plz help

×ander
Posted on 07 Sep 2010, 2:48pm


Joined: 19 Jun 2010
Group: Modders

lol Views: 77777

Pages: 1 2 3 4 5

bit
brick bit ?E?E bit bit
bit bit   bit bit