Remember Me
Join
signbit
bit
Discussion

LeeDFXP
Posted on 03 Aug 2005, 11:46am
avatar

Joined: 31 May 2004
Group: Modders

This tool gives u the choice of switching between mods that require switching save files and script files
(main.scm and script.img).
It will automatically save your save files and restore them when u switch back to another mission script mod.


Instructions:
-------------

Just uncompress to any folder and start.

Set initial parameters (program would ask u those) and then just add mods at will.

To add a mod youŽll need:

A BMP screenshot (sorry no JPG)
A TXT file with description
A IMG file
A SCM file

Savefiles are managed as per MOD, so no problem with that. I put a limit to MODs, only 50 at max.


Program coded by: RottenFish
idea & directions: LeeDFXP

Nielsuno
Posted on 03 Aug 2005, 1:53pm
avatar

Joined: 02 Aug 2005
Group: Modders

Hi

Wen wil this mod come out???

LeeDFXP
Posted on 03 Aug 2005, 5:53pm
avatar

Joined: 31 May 2004
Group: Modders

when it gets approved ;)
or grab it from my website: http://gta-sa-modding.hopto.org/

kweb
Posted on 08 Apr 2010, 2:27am


Joined: 07 Apr 2010
Group: Members

how do you use this i dont know what a txt is a bpm or any of what your suppose ta do so how do i work it? :sui: :sneaky: :die: :furious: :angry: :wtf: :r*: :r*: :r*: :r*: :r*: :r*: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

adasrh
Posted on 01 Oct 2010, 10:09pm


Joined: 01 Oct 2010
Group: Members

from wer cn i gt an editor 4 ''.ide'' extention files?? sum1 pls hlp... :sigh: :(

SH3H@N
Posted on 05 Oct 2010, 9:35am


Joined: 03 Sep 2010
Group: Modders

I dont know how to do it First it asks for "save file" what do we have to do next specify our user file or what...

armyswat
Posted on 16 Nov 2010, 12:32pm


Joined: 16 Nov 2010
Group: Members

How to add a car mod or a gun mod?? i cant under stand

werakan007
Posted on 19 Nov 2010, 9:32am


Joined: 08 Feb 2010
Group: Modders

Can switch ONLY SCM Mods(Mod which replace default main.scm)

ArmageddonGamer
Posted on 10 Jan 2011, 8:17am


Joined: 10 Jan 2011
Group: Modders

not bad but not really good :blink:

clint257
Posted on 23 Jul 2011, 2:10pm


Joined: 23 Jul 2011
Group: Members

ive been following tutorials on utube and doing every step properly ive put in new cars they show up on ggmm but r not in the fekkin game :( what should i do ? :(:( anyone ? :rah:

sperky12
Posted on 25 May 2012, 9:23am


Joined: 23 Jul 2011
Group: Modders

clint257, you should run GGMM as an administrator for it to display the present models, and texture.

bit
brick bit ?E?E bit bit
bit bit   bit bit