Remember Me
Join
signbit
bit
Discussion

Takahiro855
Posted on 06 Jun 2014, 11:12am


Joined: 27 Oct 2010
Group: Modders

hey Guru can you make your timecyc mod compatible on sa-mp? with timecyc.aa i guess it might be possible, i would really love to play Multiplayer with your great timecyc mod man

Blackheart69
Posted on 17 Jun 2014, 6:03am


Joined: 17 Jul 2011
Group: Modders

"Hast thou forsaken us O'Guru , release thy mod and deliver us from the sodom of default lighting." Hey man could you at least release the versions that you have completed , I mean nobody can use five timecycles at once so if you've completed any one kindly release it Bro.

GTA_SA_Guru_ZIM
Posted on 27 Jun 2014, 2:30pm


Joined: 14 Oct 2011
Group: Modders

Guys I'm so sorry for not communicating for more than a month. I'm telling you this mod is not dead. You see, my exams had ended two weeks ago, and then I realised that my windows had to be reinstalled, so I had lost my GTA SA game installation and everything else. Now the problem is that I lost my game's CD! So I am not being able to install it. The shops nearby dont have it anymore and I can't afford to import another DVD for the game. So I have to download it somehow. It will take about a week or so, but if anyone knows any place where I can download it highly compressed, please tell me. :bored:

Blackheart69
Posted on 28 Jun 2014, 5:17am


Joined: 17 Jul 2011
Group: Modders

Brother don't get upset about such a minor problem.I would personally give you the game if we weren't thousands of miles apart.But that what Pirates Bay is for.I found this san andreas download , only 669 MB so i think its the really compressed ripped version without the radio stations(not really necessary for modding). :music: Here's the link --> http://thepiratebay.se/torrent/4153647/%5BPC%5D_Grand_Theft_Auto__San_Andreas :r*:

Blackheart69
Posted on 28 Jun 2014, 5:19am


Joined: 17 Jul 2011
Group: Modders

http://thepiratebay.se/torrent/4153647/%5BPC%5D_Grand_Theft_Auto__San_Andreas

Blackheart69
Posted on 28 Jun 2014, 5:21am


Joined: 17 Jul 2011
Group: Modders

Here's another san andreas download, only 588 MB http://thepiratebay.se/torrent/9049297/GTA_San_Andreas%28588MB%29

Blackheart69
Posted on 28 Jun 2014, 5:26am


Joined: 17 Jul 2011
Group: Modders

By the way, when your system crashed, did you lose the entire unfinished mod as well?Does this mean that you'll have to recreate the entire thing?I could suggest using "Wise Data Recovery" to recover deleted data from your hard disk, but it'll only work if you do not format the partitions(except the partition "C:" in which new OS is to be installed).

GTA_SA_Guru_ZIM
Posted on 30 Jun 2014, 10:38am


Joined: 14 Oct 2011
Group: Modders

@Blackheart69:- Thank you very much for the links. And I have already started downloading the game. It'll be done by tomorrow or so. And about the files, Yes and No. Yes for I have lost all the unfinished parts. No for I don't have to recreate the entire thing. I just use the PS2 timecyc (timecycp.dat) as the base, and I pretty much how how to do all the stuff. So no prob. Thanks for the suggestion too, btw. However, the recreated mod may look a little different from the posted screenshots, bu that's supposed to be hardly noticable. I really appreciate and thank you all for supporting me through all the thick and thin. :)

GTA_SA_Guru_ZIM
Posted on 02 Jul 2014, 10:07am


Joined: 14 Oct 2011
Group: Modders

Ok so I installed a highly compressed GTA SA, and I was highly disappointed that there was no Radio or voices in cutscenes (even though the audio folder was more than 3GB) and was even more disappointed to find a bug where almost always some static objects (sometimes even CJ) become different. Here are some screenshots:- This bug never occbefore, and its really disturbing.

GODOFGAME
Posted on 02 Jul 2014, 5:01pm


Joined: 18 Jun 2013
Group: Members

Use StreamIniExtender.cs Use memory512.cs Use StreamMemFix1.0.asi Use StreamMemFix2.2_test1.asi Use StreamMemFix2.2_test2.asi To Fix The Bug.

CreeperKiD1250
Posted on 02 Jul 2014, 8:43pm


Joined: 02 Jul 2014
Group: Members

hi i have a qestion about NGE v3 I downloaded the high end from this website http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=23595 and when its day time the sky is white and the sun is way too bright plz help thank you for ur time :colgate:

GTA_SA_Guru_ZIM
Posted on 03 Jul 2014, 8:53am


Joined: 14 Oct 2011
Group: Modders

Blackheart69:- Well, I later downloaded the GTA SA which was 685 MB (the first link you posted), but that turned out to be the EXACT SAME torrent which I downloaded earlier! Man these torrents are pissing me off! GODOFGAME:- Hmm... I really dont think these will do the work -- I have used these versions of Stream Mem Fix earlier, but at that time my game didn't have this bug... Still I'll try 'em out. CreeperKiD1250:- V3 is a way old version. Please download BETA 1 (uploaded on Mar 26 2014), that will make your day! :D

GODOFGAME
Posted on 03 Jul 2014, 6:34pm


Joined: 18 Jun 2013
Group: Members

Write and Replace This In Your Stream.ini pe_lightchangerate 1.005 pe_lightingbasecap 1.35 pe_lightingbasemult 1.5 pe_leftx 19 pe_topy 19 pe_rightx 19 pe_bottomy 19 And Check The Desert At The Morning. :D

GTA_SA_Guru_ZIM
Posted on 04 Jul 2014, 10:11am


Joined: 14 Oct 2011
Group: Modders

GODOFGAME:- Yeah... the Desert looks intense. But my game is still not fixed! :cry:

GODOFGAME
Posted on 04 Jul 2014, 5:17pm


Joined: 18 Jun 2013
Group: Members

Maybe This Can Fix The Bug Write In Stream.ini memory 99 devkit_memory 99

GODOFGAME
Posted on 04 Jul 2014, 5:18pm


Joined: 18 Jun 2013
Group: Members

Sorry Write memory 99 devkit_memory 99

GODOFGAME
Posted on 04 Jul 2014, 5:20pm


Joined: 18 Jun 2013
Group: Members

I Can't Write So Long Numbers :(

GODOFGAME
Posted on 04 Jul 2014, 5:50pm


Joined: 18 Jun 2013
Group: Members

Strange I Use The HighEnd PC, The Lens Flare, The Final Beta 1 And I Don't Have That Bug, Maybe It's The gta_sa.exe

GTA_SA_Guru_ZIM
Posted on 04 Jul 2014, 6:19pm


Joined: 14 Oct 2011
Group: Modders

@GODOFGAME:- If you want to write long numbers then write it with space bar like this:- 9 9 . 9 9 That will work for me. And no it cant be the gtasa.exe -- I have already tried using a downloaded crack file and also downloaded those files like ogg.dll, eax.dll, stream.ini, etc. Hmm... I'm currently thinking of having to download the full game (not highly compressed). By then, any suggestions are welcome!

GODOFGAME
Posted on 04 Jul 2014, 6:31pm


Joined: 18 Jun 2013
Group: Members

It's AMAZING! :lol: It's Compatible With This http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=17540

Pages: 1 ... 17 18 19 20

bit
brick bit ?E?E bit bit
bit bit   bit bit