Remember Me
Join
signbit
bit
Discussion

HD That Guy
Posted on 01 May 2013, 12:47am


Joined: 29 Apr 2013
Group: Members

For whatever reason, it doesn't like the .exe at all. Even just replacing the exe and not touching the widescreenfix file results in a crash. I'm going to mess around with it a little more. Thanks for all the help you have given though.

ThirteenAG
Posted on 01 May 2013, 1:19am
avatar

Joined: 29 Dec 2008
Group: Modders

@HD That Guy - i would grab the original retail version from any torrent, it's compatible with almost all mods.

ThirteenAG
Posted on 01 May 2013, 3:21pm
avatar

Joined: 29 Dec 2008
Group: Modders

@HD That Guy - sorry, my fault, my vc exe can't work with your game, it requires some additional files i forgot about. However, i will upload steam downgrade patches soon, with proper executables.

HD That Guy
Posted on 02 May 2013, 12:34am


Joined: 29 Apr 2013
Group: Members

Ok... SA and VC are now both working perfectly. Thank you so much! However, I think the exe for 3 that you put in the complete pack is missing something. Whenever I try to run it, it asks me to insert Disc 2.

ThirteenAG
Posted on 02 May 2013, 3:38am
avatar

Joined: 29 Dec 2008
Group: Modders

@HD That Guy - use the downgrade patch, it includes cleo.asi, which is also a proper no-cd.

Dinu
Posted on 03 May 2013, 5:03am


Joined: 25 Apr 2011
Group: Modders

Can you make one for 16:10 ?

ThirteenAG
Posted on 03 May 2013, 11:11am
avatar

Joined: 29 Dec 2008
Group: Modders

@Dinu - Make what for 16:10? All my fixes supports all widescreen resolutions.

TheJAMESGM
Posted on 06 May 2013, 2:23am
avatar

Joined: 14 Jun 2011
Group: Modders

Not sure why, but my game crashes during the loadscreen with this mod. D: I've got us v1.0 too. This works on the latest cleo right? 4.2a?

TheJAMESGM
Posted on 06 May 2013, 2:25am
avatar

Joined: 14 Jun 2011
Group: Modders

Woops, nevermind. I got it. Should've read before I commented. Works brilliant with silents ASI loader. Keep up the good work on these mods!

janulkoKE
Posted on 10 May 2013, 9:51am


Joined: 10 May 2013
Group: Members

Those fixes are great, could you do something like this for Mafia: The City of Lost Heaven? :)

ThirteenAG
Posted on 10 May 2013, 11:35am
avatar

Joined: 29 Dec 2008
Group: Modders

@janulkoKE - believe me, i tried, but didn't found anything useful to work with :(

Thiagots
Posted on 16 May 2013, 8:41pm


Joined: 12 Jan 2013
Group: Members

I'm trying to put the Widescreen Fix for GTA Vice City but it is not working, the game crashes on the loading screen :/... Help me! (The versions of GTA SA and GTA II worked correctly)

ThirteenAG
Posted on 17 May 2013, 10:40am
avatar

Joined: 29 Dec 2008
Group: Modders

Try the exe from downgrader: http://db.tt/PSAbEo4Y

Thiagots
Posted on 21 May 2013, 7:32pm


Joined: 12 Jan 2013
Group: Members

Thanks, I downloaded all your fixes and they worked perfectly! Take those cookies :cookie: :cookie:

TheJAMESGM
Posted on 30 May 2013, 4:22pm
avatar

Joined: 14 Jun 2011
Group: Modders

So... whats the new update?

ThirteenAG
Posted on 30 May 2013, 4:30pm
avatar

Joined: 29 Dec 2008
Group: Modders

Just added a fix for GTA_IV_HUD.asi

venom62
Posted on 31 May 2013, 6:37am
avatar

Joined: 08 Dec 2007
Group: Modders

Bravo! Just tried the GTA IV hud fix and it looks great! Thanks! :cookie:

lardlad
Posted on 10 Jun 2013, 12:26am


Joined: 22 Nov 2012
Group: Modders

holy sh*t thanks dude. this works great. i could only use the version 1.01 gta_sa.exe cuz the version 1.0 exe wouldn't go to 1600x900 resolution. and most cleo scripts wouldn't work with that version of the exe. now i can go in full screen with version 1.0. thanks again

UncleFu
Posted on 12 Jul 2013, 1:52pm
avatar

Joined: 29 Jan 2007
Group: Modders

This is great, thanks :) But one question: are you planning to make an update which removes the letterboxes in all the cutscenes? The letterboxes were designed for 4:3 ratio, but it displays in 16:9 as well, so a lot of times e.g. you can't see people's heads. We don't need letterboxes anymore, so it stands the reason that there shouldn't be any.

ThirteenAG
Posted on 13 Jul 2013, 10:52am
avatar

Joined: 29 Dec 2008
Group: Modders

@UncleFu - It's possible for GTA3/VC with plugin(by creating nowidescreenborders.txt), check the gtaforums topic, and there is cleo script for sa to do so.

Pages: 1 2 3 4 5

bit
brick bit ?E?E bit bit
bit bit   bit bit