Remember Me
Join
signbit
bit
Discussion

goodModsRcool
Posted on 26 Dec 2012, 1:15am


Joined: 06 Dec 2012
Group: Modders

seems to work fine until i am in the cab, the map to select location comes up and i start losing HEALTH :*( i can hear my character grunting and everything! <img src=p" /> then when i select the location, the taxi does not go anywhere. all i can do is get out... then the taxi still does not drive away it just stays. just letting you know of the bugs i encountered and i hope you can fix them. this will be an awesome mod!

ken rosenberg1234
Posted on 26 Dec 2012, 1:21am
avatar

Joined: 16 Jun 2012
Group: Modders

i have experimented 1 Bug When you enter next to a cop you get 1 star wanted level up. try fixing that one buddy ;)

mehdiboumour
Posted on 26 Dec 2012, 1:44pm


Joined: 24 Dec 2011
Group: Modders

when the map of vice city is showing, my screen turn white :dontgetit:

ken rosenberg1234
Posted on 26 Dec 2012, 5:11pm
avatar

Joined: 16 Jun 2012
Group: Modders

what mod are you useing to get those shadows :p

gocho8
Posted on 26 Dec 2012, 5:37pm


Joined: 01 Dec 2012
Group: Members

 QUOTE (ken rosenberg1234 @ 17:11, Today)
what mod are you useing to get those shadows :p
i think ENB series

josephjoecastle
Posted on 26 Dec 2012, 8:53pm


Joined: 08 Nov 2012
Group: Members

where I have to install this mod? ... I mean Cleo Folder... I pasted the taxi file into the models folder... is it ok?

ken rosenberg1234
Posted on 27 Dec 2012, 6:39am
avatar

Joined: 16 Jun 2012
Group: Modders

 QUOTE (gocho8 @ 17:37, Yesterday)
 QUOTE (ken rosenberg1234 @ 17:11, Today)
what mod are you useing to get those shadows :p
i think ENB series
i was actualy asking ThriteenAG

gocho8
Posted on 27 Dec 2012, 9:58am


Joined: 01 Dec 2012
Group: Members

 QUOTE (ken rosenberg1234 @ 06:39, Today)
 QUOTE (gocho8 @ 17:37, Yesterday)
 QUOTE (ken rosenberg1234 @ 17:11, Today)
what mod are you useing to get those shadows :p
i think ENB series
i was actualy asking ThriteenAG
I knew this, i only want to help, sorry

ThirteenAG
Posted on 27 Dec 2012, 12:53pm
avatar

Joined: 29 Dec 2008
Group: Modders

I didn't do anything with shadows.

ken rosenberg1234
Posted on 27 Dec 2012, 3:39pm
avatar

Joined: 16 Jun 2012
Group: Modders

 QUOTE
I knew this, i only want to help, sorry
its ok man

ken rosenberg1234
Posted on 27 Dec 2012, 3:40pm
avatar

Joined: 16 Jun 2012
Group: Modders

 QUOTE (ThirteenAG @ 12:53, Today)
I didn't do anything with shadows.
really beavuse it look like you have sa shadows

ThirteenAG
Posted on 27 Dec 2012, 4:20pm
avatar

Joined: 29 Dec 2008
Group: Modders

You mean player's shadow? It's MVL feature, nothing new.

ken rosenberg1234
Posted on 28 Dec 2012, 12:01am
avatar

Joined: 16 Jun 2012
Group: Modders

 QUOTE (ThirteenAG @ 16:20, Yesterday)
You mean player's shadow? It's MVL feature, nothing new.
how can you get :p

TheHeadz
Posted on 03 Jan 2013, 6:42pm


Joined: 03 Jan 2013
Group: Members

i have pressed all the buttons but my gta vice city can't be driven... please how to be driven... ? :r*:

mehdiboumour
Posted on 06 Jan 2013, 10:20pm


Joined: 24 Dec 2011
Group: Modders

when the map of vice city is showing, my screen turn white :dontgetit:

mehdiboumour
Posted on 06 Jan 2013, 10:20pm


Joined: 24 Dec 2011
Group: Modders

please fix bug

DSB250
Posted on 16 Jan 2013, 11:49am


Joined: 04 Dec 2011
Group: Modders

bro if you r in facebook plzz join our group we need experts like you http://www.facebook.com/groups/thegtamodders/

ThirteenAG
Posted on 16 Jan 2013, 7:05pm
avatar

Joined: 29 Dec 2008
Group: Modders

Those two people who downloaded v1.1 first, redownload, because i made a hotfix.

mehdiboumour
Posted on 16 Jan 2013, 8:02pm


Joined: 24 Dec 2011
Group: Modders

the same probleme with v1.1 :(

ThirteenAG
Posted on 16 Jan 2013, 8:05pm
avatar

Joined: 29 Dec 2008
Group: Modders

 QUOTE (mehdiboumour @ 20:02, Today)
the same probleme with v1.1 :(
You're probably using other mods, causing this. I don't have this problem.

Pages: 1 2

bit
brick bit ?E?E bit bit
bit bit   bit bit