Remember Me
Join
signbit
bit
nav_l nav_r
Discussion

ItsAllAboutGTA
Posted on 26 Dec 2011, 11:10pm
avatar

Joined: 29 Aug 2011
Group: Modders

Cooll ! :D Here are some :cookie: :cookie:

fastman92
Posted on 26 Dec 2011, 11:16pm
avatar

Joined: 28 Jul 2009
Group: Modders

For whose it crashes: Copy ALL files from put_to_root_of_GTASA to GTA San Andreas directory. Use CLEO4

methodunderg
Posted on 27 Dec 2011, 5:11am
avatar

Joined: 23 May 2008
Group: Members

Very very very nice ... I said in the ENB Screenshots thread, about next year, taking SA to a whole 'nother level... This tool is definately one that is going to aid us in that prospect. You sir; deserve a f*cken medal for this ... but all I have is a :cookie:

MG3
Posted on 27 Dec 2011, 4:21pm
avatar

Joined: 22 Dec 2010
Group: Modders

Can you make one for vice?

fastman92
Posted on 27 Dec 2011, 5:10pm
avatar

Joined: 28 Jul 2009
Group: Modders

Perhaps, though it is worse to do because CLEO for VC is sh*tty. Opcode to return from function (05F6) crashes the game.

Convetors
Posted on 29 Dec 2011, 9:48am
avatar

Joined: 04 Aug 2010
Group: Modders

hi can you send me your gtasa.exe sorry for my noobish request :p

fastman92
Posted on 29 Dec 2011, 11:55am
avatar

Joined: 28 Jul 2009
Group: Modders

Here: http://google.com Make sure you are using one of the following gta_sa.exe versions: 1. GTA San Andreas v1.0 HOODLUM No-CD Fixed EXE: EXE size: 14 383 616 bytes 2. GTA: San Andreas v1.01 No-CD/Fixed EXE: EXE size: 15 806 464 bytes

AB0333
Posted on 22 Jan 2012, 10:22pm
avatar

Joined: 29 Jul 2009
Group: BUSTED!

Incredible what coding skills can do. :blink:

Swoorup
Posted on 26 Jan 2012, 7:08pm


Joined: 28 Oct 2008
Group: Modders

@Fastman92 you should have put this up in the plugin section. I bet it would have more users there :cookie:

fastman92
Posted on 28 Jan 2012, 5:43pm
avatar

Joined: 28 Jul 2009
Group: Modders

I don't think it's a plugin. By that i understand it's configurable ini, but user can't do anything with in game. Also it's unusual script, CLEO scripts are mostly made for playing and Plugin Scripts (ASI, CLEO) is where i put Remote lock car. It's used for playing. In-game Timecyc Editor is not for playing, therefore it's a tool.

Yatsu
Posted on 25 Feb 2012, 11:00pm


Joined: 15 Jun 2010
Group: Members

Alpha Clouds not working :dontgetit: :(

fastman92
Posted on 28 Mar 2012, 7:38pm
avatar

Joined: 28 Jul 2009
Group: Modders

@Yatsu, I have no clue why it seems to have no effect. However it's not fault of the In-game Timecyc Editor. Values are being modified in memory.

GTA_Broadway
Posted on 20 Jul 2012, 11:13am


Joined: 15 Feb 2008
Group: Modders

This is Great. Thanks alot Fastman :r*:

Etgmr
Posted on 02 Dec 2012, 6:56pm


Joined: 31 Jul 2012
Group: Modders

Strange... But when inserted the mod in CLEO folder the game was crashing non-stop in the end of the loading process, till I removed it. The game is working fine without the mod. What can I do?? :wtf: Thanks if you'll help! :D

fastman92
Posted on 15 Dec 2012, 8:11pm
avatar

Joined: 28 Jul 2009
Group: Modders

@Etgmr, i wrote a PM to you, but you don't want to reply.

in45do
Posted on 28 Apr 2013, 6:56am
avatar

Joined: 15 Jan 2012
Group: Modders

You're the best! 5/5 star for you! <img src=h34r:" /> <img src=h34r:" />

Death2Drugs
Posted on 22 Jun 2013, 11:00pm
avatar

Joined: 20 Feb 2011
Group: Modders

I have CLEO 4, the correct .exe, and installed correctly... and whenever I start this it crashes to my desktop. I've uninstalled it and my game works perfectly fine...

Posted on 03 Oct 2013, 8:15pm


Joined: 31 Jul 2012
Group: Modders

What can I say? YR mod rocks! :D Will you release a new version?

Posted on 05 Oct 2013, 8:21pm
avatar

Joined: 28 Jul 2009
Group: Modders

Most likely, it will be with SA::Render configuration support.

Posted on 07 Dec 2013, 4:54pm
avatar

Joined: 28 Jul 2009
Group: Modders

If this script doesn't work for you - game crashes, then please refer to this post: http://gtaforums.com/topic/659392-why-some-correctly-written-cleo-scripts-may-crash-the-game-and-how-to-get-them-working/ This script must work if you follow all steps correctly, especially the step about DEP.

Pages: 1 2

bit
brick bit ?E?E bit bit
bit bit   bit bit