Remember Me
Join
signbit
bit
nav_l nav_r
Discussion

povke
Posted on 14 Aug 2011, 2:54pm
avatar

Joined: 26 Dec 2010
Group: BUSTED!


Mr.Kakashi
Posted on 21 Dec 2011, 3:05am


Joined: 19 Dec 2011
Group: Modders

povke theres no vice city in San Andreas, Liberty City is in a mod call Marko's Bistro so shut the f*ck up i heard that 10x a day

KociubaitisP
Posted on 20 Apr 2012, 11:11pm


Joined: 22 Feb 2012
Group: BUSTED!


Nightmare-Rex
Posted on 04 Jun 2012, 8:44pm


Joined: 30 May 2012
Group: Members

im goind to use only the solid part to add it to another mod i downloaded. see what happens.

FiFiax
Posted on 10 Jul 2012, 3:31pm


Joined: 19 Jun 2012
Group: Members

I don't found the airport entrace, wich level is?

paturuzu426
Posted on 18 Jul 2012, 2:25pm


Joined: 14 Jul 2012
Group: Modders

This is awesome!! :cookie: :cookie:

PK_LT
Posted on 20 Jul 2012, 9:39pm


Joined: 11 May 2012
Group: BUSTED!

I think in "GTA: San Andreas" is hidden interior Vice City. But nobody found it. Anyway, your mod is really good. :)

ErionZejna
Posted on 26 Jul 2012, 2:04pm


Joined: 12 Feb 2012
Group: Modders

hey!! :devil: :devil: its ALWAYS OUT OF ORDER!! TELL ME IN WHICH TIME IT WORK!!

Normalboy123
Posted on 11 Nov 2012, 4:41pm


Joined: 11 Nov 2012
Group: Members

 QUOTE (ErionZejna @ 14:04, 26 Jul 2012)
hey!! :devil: :devil: its ALWAYS OUT OF ORDER!! TELL ME IN WHICH TIME IT WORK!!
Go to the OTHER side ...

XBOXGUY
Posted on 11 Jan 2013, 6:26pm


Joined: 11 Jan 2013
Group: Members

Does not work

direstraits
Posted on 27 Mar 2013, 11:25am
avatar

Joined: 08 Mar 2011
Group: Modders

Very Good!! :cookie:

edicu2000
Posted on 05 Apr 2013, 3:28pm


Joined: 26 Jun 2012
Group: Modders

can you make paths

gtaloconbest98
Posted on 08 Jul 2013, 6:31am


Joined: 15 Jun 2013
Group: Modders

 QUOTE (edicu200 @ 15:28, 05 Apr 2013)
can you make paths
He won't.But I'm currently making Liberty a fun place http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=24211

gta3masta5000
Posted on 03 Aug 2013, 5:40am


Joined: 28 Apr 2012
Group: Modders

Great mod, have a virtual cookie! :cookie: Anyway, I think you should add all of Liberty and even keep SA... It's possible because a mod for GTA Vice City add San Andreas and Liberty City maps and keeps the Vice City map, so if it's possible in Vice City, you can do it!! Please, add all of Liberty!! I would love this mod if you do!!

gta3masta5000
Posted on 03 Aug 2013, 5:42am


Joined: 28 Apr 2012
Group: Modders

Also, while in Liberty, heli's, the jetpack, and planes do not work properly!!

gtaloconbest98
Posted on 04 Aug 2013, 12:03pm


Joined: 15 Jun 2013
Group: Modders

 QUOTE (gta3masta500 @ 05:42, Yesterday)
Also, while in Liberty, heli's, the jetpack, and planes do not work properly!!
That's because the city is actuallY located high in the sky, above the height limit.You can download this to increase height limit http://hotmist.ddo.jp/plugin/airlimit/index.html

gta3masta5000
Posted on 04 Aug 2013, 8:53pm


Joined: 28 Apr 2012
Group: Modders

Why won't someone add all of Liberty City?

gtaloconbest98
Posted on 09 Aug 2013, 5:51pm


Joined: 15 Jun 2013
Group: Modders

because interior don't get streamed like the game world so basically everything from the interior is loaded at the same times so this may cause memory problem and LC is in interior you know.Try GTA SA:LC

gta3masta5000
Posted on 10 Aug 2013, 11:54pm


Joined: 28 Apr 2012
Group: Modders

 QUOTE (gtaloconbest98)
because interior don't get streamed like the game world so basically everything from the interior is loaded at the same times so this may cause memory problem and LC is in interior you know.Try GTA SA:LC
Well I don't want SA:LC, I want SA and LC in one map. It's possible to keep the interior as-is, and add LC to the SA map. A VC mod had all three places in one map, so it has to be possible. There are limit adjusters to make it easier as well. What I don't get is why nobody has done it.

gtaloconbest98
Posted on 30 Aug 2013, 1:09pm


Joined: 15 Jun 2013
Group: Modders

 QUOTE (gta3masta500 @ 23:54, 10 Aug 2013)
 QUOTE (gtaloconbest98)
because interior don't get streamed like the game world so basically everything from the interior is loaded at the same times so this may cause memory problem and LC is in interior you know.Try GTA SA:LC
Well I don't want SA:LC, I want SA and LC in one map. It's possible to keep the interior as-is, and add LC to the SA map. A VC mod had all three places in one map, so it has to be possible. There are limit adjusters to make it easier as well. What I don't get is why nobody has done it.
GTA Limit Adjuster is a rare tool today.Also it can crash the game randomly.The limit in GTA VC are stored in the exe so it is possible to permently change the limit.GTA SA Limit Adjuster just alert the game's memory each time it is loaded.Also the author of the State of Liberty Mod said GTA SA exe is very hardcored so he could not find a way to hack all the limit needed

Pages: 1 2 3

bit
brick bit ?E?E bit bit
bit bit   bit bit