Remember Me
Join
signbit
bit
Discussion

Amarildo_lovealbania
Posted on 11 Aug 2011, 3:41pm


Joined: 01 Aug 2011
Group: BUSTED!

hey... Can someone find me a mod that CJ in GTA San Andreas keep his weapons like in GTA IV... pleasee?? :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf: :wtf:

Javid Wolf
Posted on 29 Aug 2011, 10:25pm


Joined: 18 Oct 2009
Group: Modders

here you go http://media.gtanet.com/gtagarage/files/23791/IV_Anims_v1.0.rar?st=aE-YQTnmogtmWOqk1-Lmug&e=1314652665 download this and every moves will like iv :cool:

Neil_Abangan
Posted on 05 Sep 2011, 10:57am


Joined: 24 Jul 2011
Group: Members

Guys before installing be sure you have a backup file of your weapon.dat im not saying its not cool just tip

-Jimbo-
Posted on 05 Sep 2011, 12:18pm
avatar

Joined: 07 Jul 2011
Group: Modders

Yep, for the people who might not like they may create a backup of the original file

KaRzY6
Posted on 21 Nov 2011, 6:27am
avatar

Joined: 24 Oct 2011
Group: Modders

Nothing changed. All weapons were the same :/:/

-Jimbo-
Posted on 22 Nov 2011, 5:33pm
avatar

Joined: 07 Jul 2011
Group: Modders

I Checked it, and realised that Damage and Range are only upgraded by a small number on V2.0 But sit tight for V3.0 :) ! (Probably it will take one month to get an approval as well ... ) Almost every gun is upgraded, please reply if there is a problem with V3.0

mashupkingz85
Posted on 29 Jan 2012, 6:08pm


Joined: 29 Jan 2012
Group: Members

I installed the mod like you said to and all the guns work fine but when i use the micro smg, i click the right mouse button to aim, but the game then crashes :/i went back to using the original weapon.dat file and everything is okay. i think this usually happens during missions. Am i missing something? or maybe i didn't install it correctly idk. help please? this is an awesome mod! :)

-Jimbo-
Posted on 30 Jan 2012, 8:07am
avatar

Joined: 07 Jul 2011
Group: Modders

Probably because your game isn't used to the new weapon.dat and it crashed, it happend to me also once but after a few missions it worked fine p.s. Use the cheat 'professionalkiller' when you start a new game, or when you load one make sure all your weapons are on max status

NixeaKip
Posted on 26 Feb 2012, 6:35pm


Joined: 26 Feb 2012
Group: Members

I can't even start the game myself, the main menu triggers a 100% accurate instant crash (I have a backup so the only issue is how I won't be able to play this mod).

-Jimbo-
Posted on 27 Feb 2012, 9:59am
avatar

Joined: 07 Jul 2011
Group: Modders

I had the same problem long time ago but i'm sure it's not because of this mod, because back when my pc had the same problem as you are discrubing was because it was overloaded with cleo mods and hq mods.My mod works fine, i've tested it on 3 different computers and no problems have occured.Try to reinstal every mod and your game, or if you still have problems, just save the files you need most and format it, then when you install it again test my mod 1st of all your mods and you will see that my mod isn't the problem, but the other mods you used

Andika The Boys
Posted on 17 Aug 2012, 1:27am


Joined: 11 May 2012
Group: Modders

This mod is awesome for kick some police asses :cool:

acahaca
Posted on 29 Jan 2013, 11:17am


Joined: 25 Jan 2013
Group: Members

WTFF :wtf: !!IT'S SOO FU**ING GREAT :blink: !!THANKS DUDE!... now i can defeat a heli with only AA-12 :) ... here have some cookiee :cookie: ...

-Jimbo-
Posted on 30 Jan 2013, 10:05am
avatar

Joined: 07 Jul 2011
Group: Modders

Thanks, i really appreciate it :colgate:

Posted on 16 Nov 2013, 4:00pm


Joined: 13 Jan 2012
Group: Modders

Why does my game crashes after playing for a while?

Posted on 27 Nov 2013, 3:05pm
avatar

Joined: 07 Jul 2011
Group: Modders

I Can't guess why your game is crashing unless you have more info about the crashes. Plus some crashes are not always related on the currect modification, if your game directory is loaded with other mods, it's mostly the overload that is causing the crashes Whenever you got time, reply me exactly how the crash happends.

Takahiro855
Posted on 31 Mar 2014, 3:12am


Joined: 27 Oct 2010
Group: Modders

Bug on Latest Version: Tec9 only shoots 1 bullet per sec instead of shooting fast [This bug only happens when your Tec9 skills is on Newbie, and Gangsta Level, ]

bit
brick bit ?E?E bit bit
bit bit   bit bit