Remember Me
nav_l nav_r

Barton Waterduck
Posted on 05 Dec 2005, 3:01pm

Joined: Never
Group: Members

Vital for all mission editing in San Andreas. Compiles and decompiles scm files for editing in a text-based form. More information in the readme.

Posted on 03 Jan 2006, 8:36am

Joined: 03 Jan 2006
Group: Members

i am new at modding and i tried your mission builder but when i start it and open the main scm file of san andreas it gives a message"opp codes out of reach" can you help me with this?

Posted on 07 Feb 2006, 7:46am

Joined: 07 Aug 2005
Group: BUSTED!

The file included with the download containing th opcodes the program looks for when decompiling must be lost or corrypt, try redownloading. If that fails let me know and i will get you a copy of the file. Good luck.


Posted on 24 Feb 2006, 12:45pm

Joined: 03 Feb 2006
Group: Members

Please help cause i get the same error

Can somebody help me cause i want to edit the main.scm file too bad!
I have so many versions of samb but noone work

Posted on 01 Mar 2006, 5:06pm

Joined: 29 Jul 2005
Group: Modders

Same with me... I tried it on unmodded v1.0 and got this:
Opcode out of range: C903h
Address: 0005BD86h
Any help?:(

Akdor 1154
Posted on 18 Apr 2006, 9:07am

Joined: 20 Aug 2005
Group: Members

EDIT: Sorry, don't mind me. I need to learn to read again.

Posted on 18 Apr 2006, 12:16pm

Joined: 18 Apr 2006
Group: Modders

had same error now i don't thanks this

added the lines

0A4A=2,%1h% %2h%

to SASCM.ini that well fix it i hope

what i did

Warning:Good name ahead
Posted on 24 Apr 2006, 8:46pm

Joined: 14 Feb 2006
Group: Modders

I cant get this to open main.scm either, it says it cant find an opcode.

Posted on 13 Aug 2006, 4:38pm

Joined: 18 Jul 2006
Group: Members

Great stuff, but repair the SASCM.INI in order to fix the opcode error. The addition of Yuzuki works.:r*:

Posted on 13 Aug 2006, 4:39pm

Joined: 18 Jul 2006
Group: Members


Posted on 15 Jun 2007, 3:12am

Joined: 11 Nov 2005
Group: Modders

here is a new opcode error. need help

user posted image

Posted on 15 Jul 2010, 9:57am

Joined: 09 Jul 2010
Group: Modders

When i go to this mod is writting Add Screenshoot to your mod

brick bit ?E?E bit bit
bit bit   bit bit