Remember Me
Join
signbit
bit
Bugs

drakic
Posted on 11 Sep 2009, 12:14pm
avatar

Joined: 01 Jan 2009
Group: Modders

If you found any bugs in game, of any type, please report them here. :alien:

omar612
Posted on 11 Sep 2009, 6:55pm
avatar

Joined: 20 Aug 2009
Group: Members

if you skip the info of how to arrest criminals and so on the game FREEZES! :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: and it looks :monocle: :monocle: pretty stupid no offence

drakic
Posted on 11 Sep 2009, 6:58pm
avatar

Joined: 01 Jan 2009
Group: Modders

 QUOTE (omar612 @ 18:55, Today)
if you skip the info of how to arrest criminals and so on the game FREEZES! :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: :rampage: and it looks :monocle: :monocle: pretty stupid no offence
I know about that. In next version intro cut-scene will be re-located, and so the bug will be fixed. This bug happens because you start too close to the info pickup. In this version if you go further away and return to arrest pickup, there will be no freeze! :colgate: What looks pretty stupid? And please don't smilie spam! :cool:

omar612
Posted on 11 Sep 2009, 7:55pm
avatar

Joined: 20 Aug 2009
Group: Members

ok firstly i meant the freze looked stupid and as i said before no offence and secondly i didnt mean to smiley spam and finally good that you will fix this anoying bug and this is truley the best TC for GTA III more than the Xbox version :D :D :D :D

drakic
Posted on 11 Sep 2009, 8:04pm
avatar

Joined: 01 Jan 2009
Group: Modders

 QUOTE (omar612 @ 19:55, Today)
ok firstly i meant the freze looked stupid and as i said before no offence and secondly i didnt mean to smiley spam and finally good that you will fix this anoying bug and this is truley the best TC for GTA III more than the Xbox version :D :D :D :D
OK, no worries. Thanks very, very much! :D

seanny
Posted on 14 Sep 2009, 10:49pm


Joined: 26 Aug 2009
Group: BUSTED!

iF you POUNCH OTHER POLICE OFFICERS AND LET THEM POUNCH TOO THE WILL SOON BUST U

drakic
Posted on 14 Sep 2009, 11:56pm
avatar

Joined: 01 Jan 2009
Group: Modders

 QUOTE (seanny @ 22:49, Today)
iF you POUNCH OTHER POLICE OFFICERS AND LET THEM POUNCH TOO THE WILL SOON BUST U
Yes, because you are not supposed to punch other police officers. What do you think, should I change it? :alien:

bandiit3
Posted on 15 Sep 2009, 2:26pm


Joined: 08 Sep 2009
Group: Members

 QUOTE (drakic @ 23:56, Yesterday)
 QUOTE (seanny @ 22:49, Today)
iF you POUNCH OTHER POLICE OFFICERS AND LET THEM POUNCH TOO THE WILL SOON BUST U
Yes, because you are not supposed to punch other police officers. What do you think, should I change it? :alien:
i think not :breadfish:

drakic
Posted on 15 Sep 2009, 3:20pm
avatar

Joined: 01 Jan 2009
Group: Modders

 QUOTE (bandiit3 @ 14:26, Today)
 QUOTE (drakic @ 23:56, Yesterday)
 QUOTE (seanny @ 22:49, Today)
iF you POUNCH OTHER POLICE OFFICERS AND LET THEM POUNCH TOO THE WILL SOON BUST U
Yes, because you are not supposed to punch other police officers. What do you think, should I change it? :alien:
i think not :breadfish:
I know what I'll do: If you attack an officer, and he arrests you, I'll change that instead of 'BUSTED' it says 'SUSPENDED'.

AK99
Posted on 18 Sep 2009, 10:39am


Joined: 29 Aug 2009
Group: Modders

I found a bug it's that this mod f*cked up my f*cking game so f*ck you. :die: So die!

drakic
Posted on 18 Sep 2009, 11:50am
avatar

Joined: 01 Jan 2009
Group: Modders

 QUOTE (AK99 @ 10:39, Today)
I found a bug it's that this mod f*cked up my f*cking game so f*ck you. :die:So die!
WoW, there's no need to be rude and use f* word. Don't you do that ever again. Just please tell me what is the bug. AND DON'T SMILIE SPAM. :angry:

AK99
Posted on 18 Sep 2009, 12:01pm


Joined: 29 Aug 2009
Group: Modders

You said in the Readme to delete txd.img.Well i did, and it prevented me from playing my game.

drakic
Posted on 18 Sep 2009, 12:04pm
avatar

Joined: 01 Jan 2009
Group: Modders

 QUOTE (AK99 @ 12:01, Today)
You said in the Readme to delete txd.img.Well i did, and it prevented me from playing my game.
OK, if that doesn't work, then just place all the .txd files in your txd.img, and replace the original ones! :alien:

frank.s
Posted on 18 Sep 2009, 12:39pm


Joined: 15 Apr 2008
Group: Modders

 QUOTE (AK99 @ 10:39, Today)
I found a bug it's that this mod f*cked up my f*cking game so f*ck you. :die: So die!
T'was a misunderstanding. :blink:

drakic
Posted on 18 Sep 2009, 12:45pm
avatar

Joined: 01 Jan 2009
Group: Modders

 QUOTE (frank.s @ 12:39, Today)
 QUOTE (AK99 @ 10:39, Today)
I found a bug it's that this mod f*cked up my f*cking game so f*ck you. :die: So die!
HELLO?! MORON! IT SAYS DELETE EVERYTHING IN, (YOU F UCKING UNDERSTAND ME?..) IN THE TXG.IMG, NOT THE WHOLE F UCKING TXD.IMG FILE, YOU MOTHERF UCKING MORON C UNT RETARD DICKHEAD PISSFLAP! DONT F UCKING SWEAR AT US FOR YOUR F UCKING READING FALIURE YOU ILLITERATE C.UNT! :die: :die: :furious: ALSO, F UCKER, YOU SHOULD HAVE BACKED UP YOUR GTAIII. IF YOU DIDN'T BACKUP, YOUR AN IDIOT. :angry:
WoW, I really don't want arguing and swearing, please. I told him to replace the files in txd.img and that should fix the problem. So, guys, please no more arguing and f* word-ing. :alien:

frank.s
Posted on 18 Sep 2009, 2:22pm


Joined: 15 Apr 2008
Group: Modders

 QUOTE (drakic @ 12:45, Today)
Guys, please no more arguing. :alien:
Ok, also, i have a bug to report, i havent been able top get the generic rubbish to stop appearing in the pd int, so i have made custom txd that stops all rubbish from appearing, if anyonw wants it, pm me, as it isnt in the mod download 'cos i dont know if its worth adding in. :rah:

Damian_PL
Posted on 23 Sep 2009, 7:30pm


Joined: 25 May 2009
Group: Modders

i dont know why i cant enter the LCPD training and when i enter LCPD station im teleported under the map but nothing is there

drakic
Posted on 23 Sep 2009, 7:50pm
avatar

Joined: 01 Jan 2009
Group: Modders

 QUOTE (Damian_PL @ 19:30, Today)
i dont know why i cant enter the LCPD training and when i enter LCPD station im teleported under the map but nothing is there
That 'under the map' is LCPD interior beta 0.1. The other circle is a mark where the mission will be in v1.3 (LCPD Training). :D

Damian_PL
Posted on 24 Sep 2009, 9:37am


Joined: 25 May 2009
Group: Modders

ok im waiting for 1.3!

drakic
Posted on 06 Oct 2009, 7:39pm
avatar

Joined: 01 Jan 2009
Group: Modders

 QUOTE (Damian_PL @ 09:37, 24 Sep 2009)
ok im waiting for 1.3!
And v1.3 and later will be for Vice City.

Pages: 1 2

Back to topic listings

bit
brick bit ?E?E bit bit
bit bit   bit bit