Remember Me
Join
signbit
bit
nav_l nav_r
Design your own mission

cheat12code
Posted on 30 Nov 2008, 8:12pm


Joined: 12 Feb 2007
Group: BUSTED!

GOOD JOB!! I hope to see more in the future, good idea, and good work:D

_-=Zombie=-_
Posted on 14 Dec 2008, 11:36am


Joined: 31 May 2008
Group: BUSTED!

this mod is sooo damn sweet :turn:
its cool for making films too

cheat12code
Posted on 14 Dec 2008, 8:38pm


Joined: 12 Feb 2007
Group: BUSTED!

OMG v2 kicks ass :O

spykersid
Posted on 20 Dec 2008, 8:14am
avatar

Joined: 21 Jan 2008
Group: Modders

just wanted to ask if DYOM v2.1 shows V2.0 by default or did i do sumthing wrong?

Dutchy3010
Posted on 20 Dec 2008, 11:56am
avatar

Joined: 30 Jul 2006
Group: Administrators

You did nothing wrong, we forgot to change that. :P

Spider-Vice
Posted on 24 Dec 2008, 3:46pm


Joined: 09 Oct 2006
Group: Modders

Everyone forgets that :P
But well, it's the most awesome mod I've ever seen! :inlove:

_-=Zombie=-_
Posted on 24 Dec 2008, 10:41pm


Joined: 31 May 2008
Group: BUSTED!

 QUOTE (Spider-Vice @ 15:46, 24 Dec 2008, 3:46pm)
Everyone forgets that :P
But well, it's the most awesome mod I've ever seen! :inlove:


hell yeah it is!

kal-el5676
Posted on 27 Dec 2008, 5:15pm
avatar

Joined: 02 Nov 2008
Group: Modders

This thing is totally sweet. Thank you guys so much. One question though. is it possible to change the clothes on the cj model? all the wardrobes are disabled.

ShaneHunter
Posted on 30 Dec 2008, 2:41am
avatar

Joined: 22 Dec 2008
Group: Members

It doesn't work.

12jango
Posted on 31 Dec 2008, 1:49pm
avatar

Joined: 08 Mar 2008
Group: Modders

What's happen to this DYOM I downloaded it and follow the instructions ; "copy the map MPACK to GTA San Andreas User Files" but it didn't work! Please tell me what's wrong! :( :(

cyklopas
Posted on 03 Jan 2009, 5:17pm


Joined: 02 Dec 2008
Group: Modders

 QUOTE (12jango @ 13:49, 31 Dec 2008, 1:49pm)
What's happen to this DYOM I downloaded it and follow the instructions ; "copy the map MPACK to GTA San Andreas User Files" but it didn't work! Please tell me what's wrong! :( :(
You must put here MPACK and MPACK5. Have a nice designing.

AncientHaemovore
Posted on 13 Jan 2009, 3:31pm


Joined: 28 Aug 2008
Group: Members

Only the oldesyt mod only works on my PC. Why? Apart from that this is the best mission mod yet! :lol: :colgate: :cool:

Dutchy3010
Posted on 17 Jan 2009, 4:01pm
avatar

Joined: 30 Jul 2006
Group: Administrators

 QUOTE (AncientHaemovore @ 15:31, 13 Jan 2009, 3:31pm)
Only the oldesyt mod only works on my PC. Why? Apart from that this is the best mission mod yet! :lol: :colgate: :cool:
In the first version, you only need CLEO when you want to save/load missions. In the second and third version, you need CLEO, because of some things we added. When you install CLEO, the problem is probably fixed. :)

12jango
Posted on 18 Jan 2009, 11:17am
avatar

Joined: 08 Mar 2008
Group: Modders

:inlove: :inlove: Nice! I love DYOM v3.0. It can make animations, objects, and more. But, I hope the next version will be better. :rol: :rol: Nice job, but it is possible that the next version can make the actor ride vehicles by them self, the actor can do more than one animation, and can make dialogs? :alien: :alien:I really really hope for that. :sly: :sly:keep up the good work :sly: :sly:

vojta36
Posted on 18 Jan 2009, 2:18pm


Joined: 16 Jan 2009
Group: Members

hi! this mods great, but i need help! i can add only about 3 actors, when i add more than 3, it shows them in wedit-mode, but when i play the mission, i cant see sh*t! please help me Thank you Dumpling

gheorgheM
Posted on 22 Jan 2009, 3:10pm


Joined: 30 Jul 2008
Group: Modders

hmm...i've had a similar problem with the previous version, but it was with checkpoints as i couldn't make more than 10 or smth...

billy7877
Posted on 07 Feb 2009, 1:07pm


Joined: 30 Jan 2009
Group: Modders

:( hey.. i got some problem :bored: If i make actor more from 70 my gta sanandreas game will crash... Whats wrong? Can you help me? :nervous:

billy7877
Posted on 07 Feb 2009, 1:09pm


Joined: 30 Jan 2009
Group: Modders

Can you just add some option "Play Mission Again" and "Go to design editor" after wasted or busted? If you make it, i will be very happy! :D

12jango
Posted on 18 Feb 2009, 1:12pm
avatar

Joined: 08 Mar 2008
Group: Modders

:alien: :alien: Yo, I've found a bug in this version. When I tried to enter Cluckin Bell, it crashed :alien: :alien: :alien: By the way... I love this new version it has cutscene..But I still need : 1. The actor can ride a car by themself 2.

kal-el5676
Posted on 08 Apr 2009, 7:27am
avatar

Joined: 02 Nov 2008
Group: Modders

hey another question, is it possible to use alternate scripts? to say, make missions for the superman mod?

Pages: 1 2

Back to topic listings

bit
brick bit ?E?E bit bit
bit bit   bit bit